Ing. Jan Duin Makelaardij, voor aankoop- en verkoopbemiddeling op Texel

Telefoon: 0222 - 313 888 | E-mail: info@janduinmakelaardij.nl

Molenstraat 87 , Den Burg

Te koop

€ 890.000,00
Kosten Koper

Overzicht

Nabij de rand van het dorp, en toch dichtbij het centrum gelegen woonhuis met inpandige kantoor-/praktijkruimte, en grote omliggende tuin: totaal 860 m² eigen grond. Het pand is onder architectuur gebouwd in 1998, en heeft dankzij de 14 zonnepanelen en zonneboiler een energielabel A. Het woonhuis heeft een ruime woonkamer/ keuken op de begane grond en o.a. 4 slaapkamers. De kantoor-/praktijkruimte heeft een eigen entree en thans 5 spreek-/werkkamers.

Indeling woonhuis:
Lichte hal/entree met meterkast, toilet en portaal naar bijkeuken/berging. De tuingerichte woonkamer heeft twee paar openslaande deuren naar het terras en de tuin, en een open keuken. De gedeeltelijke vide zorgt voor een fraaie lichtinval. De handgemaakte keuken heeft een hoekopstelling met granieten aanrecht en (inbouw)apparatuur: koelkast, combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Verdieping:
Op de verdieping een verloop met toilet, een moderne badkamer met wastafel, inloopdouche en ligbad, en 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 12, 12 en 17 m². De werkkamer van ca. 11m² staat dankzij de vide in halfopen verbinding met de woonkamer. De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap, en heeft ruimte voor een 5e slaapkamer. Hier bevindt zich tevens een ruime berging en opstelplaats voor de CV-ketel.

Indeling kantoor-/praktijkruimte:
Hal/entree in vestibule, gang met wachtruimte, receptie annex opslagruimte en 4 werk-/ spreekkamers waarvan 2 met openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de centrale hal is tevens de royale toiletruimte te bereiken, en de technische ruimte waar zich de CV-ketel bevindt. Het portaal verbindt het zakelijke met het privé-gedeelte, en zorgt dankzij de dubbele deuren voor de nodige privacy.

Tuin:
Aan de voorzijde is ruime parkeergelegenheid voor 6 auto’s, en achter een heerlijke beschutte tuin met veel groen, gazon en een vijver.

Algemeen
Het geheel heeft een maatschappelijke bestemming. Het bestemmingsplan biedt onder voorwaarden mogelijkheden tot uitbreiding van het pand.

Bijzonderheden Molenstraat 87 – 87a
+ Op korte afstand van centrum(voorzieningen) gelegen
+ Woonoppervlakte ca. 164 m²
+ Kantoor-/praktijkruimte ca. 160 m²
+ Inhoud totaal: ca. 1.130 m³
+ Bouwjaar 1998
+ Voorzien van vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie
+ Voorzien van 14 PV-panelen en zonneboiler
+ Energielabels: A (woning) en A+ (kantoor/praktijkruimte)
+ Voor indeling zie kleurenplattegronden op onze website

Voor het permanent bewonen van deze woning heeft u mogelijk een huisvestingsvergunning nodig. Alleen personen die maatschappelijk of economisch verbonden zijn met Texel komen hiervoor in aanmerking. Woningen met een koopprijs boven € 600.000,- zijn vrijgesteld van deze vergunning. Voor meer informatie en het aanvragen van een huisvestingsvergunning kunt u terecht bij de gemeente Texel.

Eigenschappen

Overdracht

Status : Te koop
Aanvaarding : In overleg

Bouw

Soort woonhuis : Woning
Bouwjaar : 1998
Ligging : Zuiden _Oosten

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte : 164 m2
Inhoud : 1130 m3

Indeling

Aantal kamers : 10
Aantal slaapkamers : 3
Tuin :
Staat tuin : Normaal
Terras : Ja
Ligging tuin (oriëntatie) : Zuiden _Oosten
Garage : Nee

Energie

Energielabel : A
CV-ketel : Woning en kantoor-/praktijkruimte hebben eigen CV-ketel

Omgeving

Bushalte in de buurt : Ja
Winkel in de buurt : Ja
School in de buurt : Ja

Locatie

Brochure downloaden

Plattegronden

Afspraak maken

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken.
Wij nemen contact met u op.

Foto's